Notícies

Temes actuals d’interès: 25.10.2022

Modificació de la socialització

LLIBRES EN PAPER A 1R I 3R. NOVETAT D’OCTUBRE

L’institut d’Alpicat ha volgut donar resposta a algunes peticions de famílies pel que fa a l’ús híbrid de llibre digital + llibre de paper. Entenen que la utilització simultània dels dos formats facilita el treball de l’alumnat i per això modifica el criteri inicial.

MODIFICACIÓ DE LA SOCIALITZACIÓ A 1R ESO (NOVA SOCIALITZACIÓ)

A 1r ESO es realitza la socialització dels llibres de biologia-geologia, català, castellà i matemàtiques, que se sumen a la socialització ja efectuada del llibre d’anglès i resta de llicències. L’import d’aquesta socialització és una nova quota de 20€/alumne. Properament rebreu instruccions sobre com fer efectiu aquest pagament i com es durà a terme aquesta socialització.

MODIFICACIÓ A 3R ESO (NOU SERVEI DE PRÉSTEC)

Per iniciar la socialització de nous llibres de paper a tot l’alumnat cal completar un cicle de 4 anys des de la compra dels anteriors, la qual cosa no es compleix encara a 3r d’ESO.

Com alternativa aquest any, les famílies de 3r d’ESO que estiguin interessades en un pack de llibre de paper hauran de realitzar el pagament a través d’iEduca (o correu) i rebran en préstec el pack de les 5 matèries (català, castellà, matemàtiques, biologia-geologia i física-química). No es poden demanar llibres per matèria individualment, ha de ser tot el paquet. El preu del préstec per al curs 2022-23 d’aquest pack de llibres és 25€/alumne, ja que l’institut finançarà la resta de l’import.

Caldrà retornar tots els llibres al mes de juny en perfecte estat a l’institut. Si no es retorna un llibre o no està en bon estat la família haurà d’abonar 20€ per llibre. 

La data límit per demanar aquest servei de préstec a l’Institut és fins al 31 d’octubre.

Activitats extraescolars

Per fer les sol·licituds cliqueu aquest enllaç: extraescolars 2022-2023

Anglès: s’ha iniciat amb normalitat. Formulari obert per als grups on encara hi hagi lloc.

Cartooning: nova proposta, no es fa per manca de peticions.

Programació de videojocs: nova proposta, no es fa per manca de peticions.

Mecanografia: no es fa per manca de peticions.

Alemany: no es fa per manca de peticions.

Francès: no es fa per manca de peticions.

Per qualsevol consulta o suggeriment en aquestes o altres qüestions podeu posar-vos en contacte mitjançant el correu de l’AMPA  ampainstitutdalpicat@gmail.com

Amb la col·laboració: