Informació general

BENVINGUTS AL BLOG DE L’AMPA DE L’INSTITUT

CURS 2023-2024

Iniciem un nou any de l’AMPA amb el mateix objectiu de fer socialització per reduir la despesa familiar i fomentar valors com el reciclatge, el respecte pel medi ambient, el bé comú i la capacitat de compartir.

Llibres de text i llicències digitals

Tots els alumnes disposen de llibres i llicències digitals (aquestes són els llibres interactius projectats a l’ordinador). A l’inici de curs es deixaran els llibres de text socialitzats i/o de préstec etiquetats i folrats a l’aula, assignats de manera individual a cada alumne amb un document d’adhesió al sistema de llibres socialitzats amb indicació de les normes d’ús.

D’acord amb el sistema de socialització que us hemm explicat a l’Assemblea de 6.7.2023, depenent si sou famílies d’alumnes nous o famílies d’alumnes amb matrícula renovada us correspon abonar el següent:

Us desglossem els conceptes de pagament, reduccions i terminis.

 Abonament de llibres i llicènciesAbonament de llibres i llicènciesAbonament de llibres i llicènciesQuota AMPA
 Alumnes nous a l’InstitutAlumnes renovats llibres socialitzats Alumnes renovats socialització parcial
3r i 4t ESO
 
Curs 2023/202480€60€50€ + préstec40€
Alumnes nous amb la socialització que correspongui al seu curs: 80€*+ 40€ = 120€
Alumnes renovats amb tots els llibres socialitzats (1r i 2n ESO): 60€* + 40€ = 100€
Alumnes renovats amb socialització parcial + préstec (3r i 4t ESO): 50€* + 40€ = 90€ + préstec
Aplicat un descompte de 20€ d’ajut de l’Ajuntament
El pagament dels llibres socialitzats es preveu en 2 terminis: setembre i octubre
El pagament dels llibres de préstec es preveu al novembre

SOCIALITZACIÓ A 1R i 2N ESO

A 1r ESO hi ha socialitzats els llibres de biologia-geologia, català, castellà, matemàtiques i anglès, més les llicències digitals de les editorials, més Adimat.

A 2n ESO hi ha socialitzats els llibres de física-química, català, castellà, matemàtiques i anglès, més les llicències digitals de les editorials, més Adimat.

SOCIALITZACIÓ + PRÉSTEC A 3R i 4T ESO

A 3r ESO hi ha  socialitzat el llibre d’anglès, més les llicències digitals de les editorials, més Adimat. Hi ha l’opció d’adquirir en préstec els llibres de biologia-geologia, física-química, català, castellà i matemàtiques, en un lot indivisible per 25€. Es pot sol·licitar el préstec en aquest formulari fins el 15 de juliol en primer termini per rebre’ls a l’inici de curs, qui els demani més tard els rebrà més tard. S’informarà de la data límit per fer aquesta comanda.

A 4t ESO hi ha  socialitzat el llibre d’anglès, més les llicències digitals de les editorials, més Adimat. Hi ha l’opció d’adquirir en préstec els llibres de català, castellà i matemàtiques, en un lot indivisible per 15€. Es pot sol·licitar el préstec en aquest formulari fins el 15 de juliol en primer termini per rebre’ls a l’inici de curs, qui els demani més tard els rebrà més tard. S’informarà de la data límit per fer aquesta comanda.

Altres temes importants d’interès

Activitats extraescolars: podeu fer la inscripció en aquest enllaç.

Material individual que els alumnes han de dur a classe: com cada curs, hem recollit la demanda de l’equip docent i us proposem i facilitem la compra d’aquest material a la papereria local a un preu negociat molt competitiu. Hem fet una plantilla per facilitar la comanda individual i directa de les famílies d’acord amb les necessitats de cadascú. C/ Lleida, 68 d’Alpicat, o telèfon 973737403.

Samarreta oficial de l’Institut: a partir de setembre, els nous alumnes rebran la samarreta oficial de l’institut gratuïta a càrrec de l’AMPA. Pendent d’indicar la botiga on recollir-la.

Portabocates: a l’inici de curs els nous alumnes rebran a càrrec de l’AMPA un embolcall per entrepans reutilitzable Boc’n’Roll

Per aquestes i altres qüestions podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA al correu: ampainstitutdalpicat@gmail.com

10.7.2023

Amb la col·laboració:

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és ajuntament-dalpicat.jpg