Informació general


BENVINGUTS AL BLOG DE L’AMPA DE L’INSTITUT

CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Iniciarem un nou curs amb el mateix objectiu de fer socialització per reduir la despesa familiar i fomentar valors com la solidaritat, responsabilitat, respecte al bé comú i capacitat de compartir.

Llibres de text i llicències digitals
Tots els alumnes disposaran de llibres de text i llicències digitals. A l’inici de curs deixarem els llibres etiquetats i folrats a l’aula, assignats de manera individual a cada alumne. Us passarem un document d’adhesió al sistema de llibres socialitzats amb indicació de les normes d’ús.

D’acord amb el sistema de socialització , a les famílies d’alumnes de nova incorporació correspon abonar els llibres de text. I els cursos posteriors només les llicències digitals. El cobrament es fa mitjançant rebut bancari.

No tenim encara les dades de cost i terminis de pagament. A mode orientatiu, el cost de socialització del curs passat va ser de 95€ els alumnes nous i 40€ la resta. Quota AMPA 45€.

Reducció de la quota de l’AMPA als germans: s’estableixen descomptes per germans matriculats a l’Institut d’Alpicat d’acord amb el criteri següent: -5€ al segon germà, -10€ al tercer germà, -15€ al quart germà, sempre i quan s’acrediti i s’aboni des d’un mateix núm. de compte.

Altres temes

– Activitats extraescolars: veure la pestanya de més amunt.

Material individual que els alumnes han de dur a classe: recollirem la demanda de l’equip docent i us proposarem i facilitarem la compra d’aquest material a la papereria local a un preu negociat molt competitiu. Us trametrem una plantilla per facilitar la comanda individual i directa de les famílies d’acord amb les necessitats de cadascú. Us informarem al seu moment.

– Samarreta oficial de l’Institut: els nous alumnes reben, a càrrec de l’AMPA, una samarreta gratuïta a la botiga Segle XX, C/ Lleida, 104 d’Alpicat. La podreu passar a recollir al setembre. Us avisarem.

Per aquestes i altres qüestions podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA al correu: ampainstitutdalpicat@gmail.com

8.7.2020

Amb la col·laboració:

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és ajuntament-dalpicat.jpg