Informació general


BENVINGUTS AL BLOG DE L’AMPA DE L’INSTITUT

CURS 2020-2021

Iniciem un nou any de l’AMPA amb el mateix objectiu de fer socialització per reduir la despesa familiar i fomentar valors com el reciclatge, el respecte pel medi ambient, el bé comú i la capacitat de compartir.

Llibres de text i llicències digitals
Tots els alumnes disposaran de llibres de text i llicències digitals (aquestes són els llibres interactius projectats a l’ordinador). A l’inici de curs deixarem els llibres de text etiquetats i folrats a l’aula, assignats de manera individual a cada alumne. Us passarem un document d’adhesió al sistema de llibres socialitzats amb indicació de les normes d’ús.

D’acord amb el sistema de socialització, a les famílies d’alumnes de nova incorporació correspon abonar els llibres de text. I els cursos posteriors només les llicències digitals.

Us desglossem els conceptes de pagament i terminis.

Alumnes nous

Quota de l’AMPA    *40€
Ús de llibres i llicències digitals curs 2020/21118€
Ajut de l’Ajuntament 2020-20€
Total138€
S’estableix el cobrament al vostre compte de 138€ en tres terminis:
– Primer termini: 46€. El 2 de setembre
– Segon termini: 46€. El 2 d’octubre
– Tercer trimestre: 46€. El 2 de novembre

Alumnes amb matrícula renovada

Quota de l’AMPA *40€
Ús de llibres i llicències digitals curs 2020/2163€
Ajut de l’Ajuntament 2020-20€
Total83€
S’estableix el cobrament al vostre compte de 83€ en un termini: 2 de setembre

Reducció de la quota de l’AMPA

*La quota AMPA ha baixat aquest curs 5€

*Reducció de la quota als germans: s’estableixen descomptes per germans matriculats a l’Institut d’Alpicat d’acord amb el criteri següent: segon germà -5€, tercer germà -10€, quart germà -15€, sempre i quan s’acrediti i s’aboni des d’un mateix núm. de compte.

Altres temes

– Activitats extraescolars: veure la pestanya de més amunt.

Material individual que els alumnes han de dur a classe: hem recollit la demanda de l’equip docent i us proposem i facilitem la compra d’aquest material a la papereria local a un preu negociat molt competitiu. Hem fet una plantilla, adjunta a aquest correu, per facilitar la comanda individual i directa de les famílies d’acord amb les necessitats de cadascú. La data límit per fer la comanda és el proper 25 d’agost, C/ Lleida, 68 d’Alpicat, o email jmorellgoixart@gmail.com

– Samarreta oficial de l’Institut: els nous alumnes reben, a càrrec de l’AMPA, una samarreta gratuïta a la botiga Segle XX, C/ Lleida, 104 d’Alpicat. La podreu passar a recollir a partir del 14 de setembre.

Per aquestes i altres qüestions podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA al correu: ampainstitutdalpicat@gmail.com

19.8.2020

Amb la col·laboració:

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és ajuntament-dalpicat.jpg