Informació general


BENVINGUTS AL BLOG DE L’AMPA DE L’INSTITUT

CURS 2021-2022

Iniciem un nou any de l’AMPA amb el mateix objectiu de fer socialització per reduir la despesa familiar i fomentar valors com el reciclatge, el respecte pel medi ambient, el bé comú i la capacitat de compartir.

Llibres de text i llicències digitals

Tots els alumnes disposaran de llibres de text i llicències digitals (aquestes són els llibres interactius projectats a l’ordinador). A l’inici de curs deixarem els llibres de text etiquetats i folrats a l’aula, assignats de manera individual a cada alumne. Us passarem un document d’adhesió al sistema de llibres socialitzats amb indicació de les normes d’ús.

D’acord amb el sistema de socialització que us vam explicar a l’Assemblea de 29.6.2021, depenent si sou famílies d’alumnes nous o famílies d’alumnes amb matrícula renovada us correspon abonar el següent:

Us desglossem els conceptes de pagament, reduccions i terminis.

ALUMNES NOUS

Quota de l’AMPA:    40€
Ús de llibres i llicències digitals curs 2020/21:85€
Ajut de l’Ajuntament 2020: -20€
Total:105€

S’estableix el cobrament al vostre compte de 105€ en dos terminis:

  • Primer termini: 55€. El 2 de setembre
  • Segon termini: 50€. El 2 d’octubre

ALUMNES AMB MATRÍCULA RENOVADA

Quota de l’AMPA:   40€
Ús de llibres i llicències digitals curs 2021/22:55€
Ajut de l’Ajuntament 2020:-20€
Retorn socialització curs anterior:-10€
Total:65€

S’estableix el cobrament al vostre compte de 65€ en un termini: 2 de setembre

Altres temes importants d’interès

Activitats extraescolars: el termini va finalitzar el 17 de juliol. No obstant això, continua obert el formulari per aquells grups on encara hi ha lloc. Podeu fer la inscripció en aquest enllaç.

Material individual que els alumnes han de dur a classe: com cada curs, hem recollit la demanda de l’equip docent i us proposem i facilitem la compra d’aquest material a la papereria local a un preu negociat molt competitiu. Hem fet una plantilla, que heu rebut per correu i podeu obrir en aquest enllaç, per facilitar la comanda individual i directa de les famílies d’acord amb les necessitats de cadascú. C/ Lleida, 68 d’Alpicat, o telèfon 973737403.

Samarreta oficial de l’Institut: a partir de setembre, els nous alumnes rebran, a càrrec de l’AMPA, una samarreta gratuïta a la botiga Segle XX, C/ Lleida, 104 d’Alpicat. Us avisarem quan la podreu anar a recollir.

Per aquestes i altres qüestions podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA al correu: ampainstitutdalpicat@gmail.com

2.8.2021

Amb la col·laboració:

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és ajuntament-dalpicat.jpg